Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » 712-й день війни: дайджест новин із Запорізької області

712-й день війни: дайджест новин із Запорізької області

712-й день війни: дайджест новин із Запорізької області

Фото: підрозділ Курта 28 омбр

Розповідаємо, як пройшов 712-й день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Зібрали головні новини про війну за сьогодні.

Вчора, 4 лютого, Володимир Зеленський перебував на передових позиціях в Запорізькій області. Саме в цей час росіяни обстріляли Роботине.

Найбільші резерви Росії зосереджені на декількох напрямках, зокрема Запорізькому. За даними українських джерел, понад 70 000 бійців окупаційних військ знаходяться в Запорізькій та Херсонській областях.

Президент Володимир Зеленський подав до Верховної Ради два законопроєкти про мобілізацію та воєнний стан. Згідно цих документів, воєнний стан продовжиться ще до травня.

Колаборанти створили цілу мережу в трьох областях України: Запорізькій, Одеській та Донецькій. СБУ затримали п’ятьох підозрюваних, які передавали інформацію про ЗСУ одному “куратору”.

На Таврійському напрямку Сили оборони України знищили незвичну ціль. Вони влучили в наземний колісний дрон окупантів.

Мешканці Широківської та Новомиколаївської Запорізької області можуть отримати допомогу від Естонської ради у справах біженців на відновлення домогосподарства.