Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » 705-й день війни: дайджест новин із Запорізької області

705-й день війни: дайджест новин із Запорізької області

705-й день війни: дайджест новин із Запорізької області

Фото: 10-й армійський корпус

Розповідаємо, як пройшов 705-й день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Зібрали головні новини про війну за сьогодні.

Російські військові нанесли удари по 18 населеним пунктам Запорізької області. За минулу добу зафіксовано 126 ударів.

Минулої доби українські військові відбили атаку армії РФ північніше села Приютне у Запорізькій області.

У Запоріжжі на березі Дніпра місцевий житель знайшов мінометну міну калібром 50 мм часів минулих війн. Сапери перевезли її до іншого місця та підірвали.

СБУ повідомила про підозру 27 колаборантам, що вступили до «головного управління мвс по Запорізькій області рф» на окупованій території.

29 січня щороку відзначають День пам’яті героїв Крут, які 106 років тому стали на захист України. В Запоріжжі сьогодні вшанували їх пам’ять.

Російська пропаганда запустила фейк про те, що Україна нібито «віддала росії чотири області та Крим». Центр стратегічних комунікацій розвінчав цю неправду.

Мешканцю Запоріжжя шахраї в Телеграмі надіслали повідомлення, нібито той отримав грошову допомогу від ООН. Перейшовши за вказаним посиланням та ввівши дані банківської карти, шахраї зняли гроші з неї.

На Запорізькому напрямку оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій під час розвідки знищили два опорних пункти росіян.