Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » СБУ встановила 27 колаборантів, що працюють в окупаційному “мвс” Запорізької області

СБУ встановила 27 колаборантів, що працюють в окупаційному “мвс” Запорізької області

СБУ встановила 27 колаборантів, що працюють в окупаційному “мвс” Запорізької області

Иллюстративное фото

СБУ повідомила про підозру 27 колаборантам, що вступили до «головного управління мвс по Запорізькій області рф» на окупованій території.

Про це повідомили в Запорізькій ОВА з посиланням на пресслужбу СБУ.

Там їх призначили до складу Бердянського, Якимівського, Василівського, Енергодарського, Токмацького та Мелітопольського підрозділів окупаційного органу.

Колаборанти виконують каральні завдання агресорів з придушення опору та залякування мешканців тимчасово окупованої території області.

“Для цього використовують масові репресії, переслідування і незаконні затримання громадян, зокрема учасників руху спротиву. Зафіксовано факти ув’язнення місцевих жителів до російських катівень, облаштованих у тимчасово захоплених будівлях”, – зазначили в СБУ.

Правоохоронці повідомили «посадовцям» окупаційних органів про підозру в колабораційній діяльності. Вони переховуються на тимчасово окупованій території.