Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » На Запорізькому напрямку ГУР обірвали доставку зброї та боєприпасів для окупантів (ВІДЕО)

На Запорізькому напрямку ГУР обірвали доставку зброї та боєприпасів для окупантів (ВІДЕО)

На Запорізькому напрямку ГУР обірвали доставку зброї та боєприпасів для окупантів (ВІДЕО)

ЗСУ

На Запорізькому напрямку спецпризначенці ГУР знищили вантажівки окупантів, які підвозять зброю та боєприпаси. Внаслідок удару безпілотника логістика росіян була порушена.

Про це повідомили в Головному управлінні розвідки МО України.

Бійці спецпідрозділу “Кабул 9” ГУР знищили вантажівки, якими окупанти транспортують зброю, боєприпаси та особовий склад.

“На відео – результати роботи розвідників за день: завдяки їхній майстерності й влучності одна за одною горять військові вантажівки московитів, якими вони транспортують особовий склад, зброю та боєприпаси”, – йдеться в повідомлені.


Раніше ми писали, що на Запорізькому напрямку Сили Оборони контролюють ситуацію в Роботине. Водночас військові зазначають, що тривають важкі бої, в ході яких окупантів знищують.

Яка ситуація на Запорізькому фронті:

Російські війська нещодавно просунулися на південний схід від Гуляйполя та Роботине Запорізької області. Російські сили нещодавно просунулися в межах Роботине на тлі триваючих позиційних боїв у цьому районі. Геолокаційні кадри показують, що російські війська нещодавно просунулися до північі Роботиного.

На Запорізькому напрямку ситуація незмінна, а Роботине під контролем України. Українські військові взяли в полон окупанта, який розповів навіщо росіяни запустили фейк про Роботине.

Нагадаємо, що попри заяви про “взяття Роботиного” у Запорізькій області, які час від часу роблять російські підрозділи, населений пункт і надалі перебуває під контролем України. Пресофіцер бригади “Червона калина” Микола Коваль заявив, що росіяни не припинять спроб штурмових дій на Запорізькому напрямку.

Також російські війська продовжили наземні атаки в західній частині Запорізької області, але підтверджених змін на лінії фронту зафіксовано не було. Російські війська атакували поблизу Роботино з боку Новопрокопівки.

У ніч на 14 травня російські війська атакували Україну безпілотниками типу Shahed та балістичною ракетою “Іскандер-М”. Сили протиповітряної оборони збили усі 18 запущених “Шахедів”, у тому числі – у Запорізькій області.