Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Росіяни атакують в Запорізькій області: чи є зміни на лінії фронту (КАРТА)

Росіяни атакують в Запорізькій області: чи є зміни на лінії фронту (КАРТА)

Росіяни атакують в Запорізькій області: чи є зміни на лінії фронту (КАРТА)

Карта: ISW

Російські війська продовжили наземні атаки в західній частині Запорізької області, але підтверджених змін на лінії фронту зафіксовано не було. Російські війська атакували поблизу Роботино з боку Новопрокопівки.

Про це повідомили аналітики Інституту вивчення війни (ISW).

Російський військовий блогер заявив, що російські війська просунулися на північний захід від Вербового, хоча ISW не виявила візуального підтвердження цієї заяви.

Військкори окупантів заявляють, що українські військові останнім часом активізували використання безпілотників на Запорізькому напрямку.

Яка ситуація на Запорізькому напрямку:

У ніч на 14 травня російські війська атакували Україну безпілотниками типу Shahed та балістичною ракетою “Іскандер-М”. Сили протиповітряної оборони збили усі 18 запущених “Шахедів”, у тому числі – у Запорізькій області.

Після набуття чинності закону про мобілізацію 18 травня всі чоловіки віком від 18 до 60 років мають оновити свої дані у ТЦК, ЦНАПі або електронному кабінеті.