Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » 815-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

815-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

815-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

Фото: 10-й армійський корпус

Як минув 815-й день повномасштабного вторгнення росії на територію України. Зібрали головні новини про війну за сьогодні.

Відсьогодні, 18 травня, в Україні набирає чинності закон про мобілізацію. Він торкнеться всіх чоловіків у Запоріжжі віком від 18 до 60 років.

Російські війська заявляють про захоплення на “зачистку” Роботино, але українська влада спростовує цю інформацію. ISW тим часом не спостерігає змін на лінії фронту.

Інформація про нібито посилення особового складу територіального центру комплектування у Запоріжжі сколихнула соцмережі. Військовослужбовці спростовують достовірність цієї “новини”.

На тимчасово окупованій Запорізькій атомній електростанції відбулася чергова ротація експертів Міжнародної агенції з атомної енергії (МАГАТЕ).

Сьогодні, 18 травня, з 18:00 до 24:00 по Запорізькій області для промислових споживачів вводяться всі п’ять черг графіків обмеження потужності.

“Запоріжжяобленерго” бронює військовозобов’язаних працівників від мобілізації. В компанії оприлюднили перелік відповідних вакансій та розмір зарплат.