Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Запорізький ТЦК спростовує інформацію про “посилення особового складу”

Запорізький ТЦК спростовує інформацію про “посилення особового складу”

Запорізький ТЦК спростовує інформацію про “посилення особового складу”

Брифінг з представниками Запорізького обласного ТЦК та СП. Фото: Inform.zp.ua / Брифинг с представителями Запорожского областного ТЦК и СП. Фото: Inform.zp.ua

Інформація про нібито посилення особового складу територіального центру комплектування у Запоріжжі сколихнула соцмережі. Військовослужбовці спростовують достовірність цієї “новини”.

В Запорізькому ТЦК та СП заперечують інформацію про “прибуття військовослужбовців з ТЦК інших областей України” для посилення особового складу.

Наразі в соцмережах з’являється інформація з різними цифрами “посилення” людьми.

“Жодних «посилень» особовим складом з інших ТЦК у Дніпропетровській, Запорізькій та інших областях у районі відповідальності не відбувається і не планується, потреби у цьому немає”, – заявили в ТЦК.

Нагадаємо, після набуття чинності закону про мобілізацію 18 травня всі чоловіки віком від 18 до 60 років мають оновити свої дані у ТЦК, ЦНАПі або електронному кабінеті. Ті ж чоловіки, які раніше були визнані обмежено придатними, обов’язково мають з’явитися до ТЦК і повторно пройти медичну комісію.

Як повідомлялося, законопроєкт передбачає, що чоловіки віком від 18 до 60 років, які раніше пройшли ВЛК і отримали статус “обмежено придатний”, тепер мають повторно пройти ВЛК. У документі йдеться про те, що для цього таким особам відводиться до 9 місяців.