Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Російські війська продовжують “зачистку Роботино”, — ISW

Російські війська продовжують “зачистку Роботино”, — ISW

Російські війська продовжують “зачистку Роботино”, — ISW

Работино

Російські війська заявляють про захоплення на “зачистку” Роботино, але українська влада спростовує цю інформацію. ISW тим часом не спостерігає змін на лінії фронту.

Про це повідомляють аналітики Інституту вивчення війни (ISW).

Підтверджених змін на лінії фронту в західній частині Запорізької області зафіксовано не було попри заяви росіян про захоплення населеного пункту Роботино.

Російські військові блогери стверджували, що позиційні бої тривають поблизу Вербового.

Нагадаємо,на Запорізькому напрямку в селищі Роботине тривають важкі бої. Проте на думку аналітиків, говорити про захоплення населеного пункту ще зарано.

Яка ситуація на Запорізькому напрямку:

На Запорізькому напрямку окупанти приховали в лісосмузі склад боєприпасів. Його виявили бійці Нацгвардії України та знищили безпілотником.

На Запорізькому напрямку бійці Нацгвардії знищили російську зенітну гармату С-60. Окупанти намагалися заховати техніку, проте українські безпілотники влучили в ціль.

На Запорізькому напрямку ситуація незмінна, а Роботине під контролем України. Українські військові взяли в полон окупанта, який розповів навіщо росіяни запустили фейк про Роботине.