Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » На Запорізькому напрямку ЗСУ вибивають окупантів з Роботиного (ВІДЕО)

На Запорізькому напрямку ЗСУ вибивають окупантів з Роботиного (ВІДЕО)

На Запорізькому напрямку ЗСУ вибивають окупантів з Роботиного (ВІДЕО)

Ілюстративне фото

На Запорізькому напрямку окупантів, які зайшли до Роботиного, вибивають українські безпілотники. Російські військові не досягли своєї мети.

Про це повідомляє 65 окрема механізована бригада ЗСУ.

На Запорізькому напрямку аеророзвідники 65 бригади зачищає Роботине від окупаційних військ По окупантах наносять удари безпілотниками.

“І знову феєрична робота аерогрупи Роніни 65 бригади на запорізькому напрямку. Свіженька зачистка Роботино та вибивання звідти решток російських зайд. Жоден окупант не виконав тут своєї місії. Працюємо далі”, – йдеться в повідомлені.

Відео: 65 бригада ЗСУ

Нагадаємо, що росіяни використовують дрони-камікадзе над ядерними реакторами окупованої Запорізької атомної електростанції.

Яка ситуація на Запорізькому напрямку?

Російські джерела говорять про наступ в Роботиному та про просування в населеному пункті Запоріжжя. Натомість аналітики не підтверджують повну окупацію Роботиного.

В західній частині Запорізької області тривали позиційні бої поблизу Роботино і Вербового. Російські джерела стверджують про просування їхніх військ.

Сполучені Штати надали Україні довгоочікувані далекобійні ракети ATACMS. Військовий історик та професор Андрій Харук пояснив, як ці ракети можуть змінити обстановку на полі бою на Запорізькому фронті.

На Запорізькому напрямку пілоти БПЛА зірвали штурм росіян. Вони використовували дрони оснащені вибухівкою для атак по позиціях окупантів.

На заході Запорізької області тривають позиційні бої, але ніяких підтверджених змін на лінії фронту в цьому районі зафіксовано не було. Позиційні бої тривали поблизу Роботино і Вербового.

Українські військові нанесли удар по залізничному мосту в Запорізькій області на заході від Мелітополя. Так вони перерізали логістику окупантів.

За словами Головнокомандувача ЗСУ, на Запорізькому напрямку ситуація залишається напруженою. Російські війська намагаються наступати, проте успіху не мають.

На Запорізькому напрямку прикордонники знищили російську техніку. Дрон-камідзе залетів та ліквідував БТ-ЛБ окупантів.