Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Зірвали штурм росіян на Запорізькому напрямку: як працюють пілоти БПЛА (ВІДЕО)

Зірвали штурм росіян на Запорізькому напрямку: як працюють пілоти БПЛА (ВІДЕО)

Зірвали штурм росіян на Запорізькому напрямку: як працюють пілоти БПЛА (ВІДЕО)

Дрони Mavic 3. Ілюстративне фото

На Запорізькому напрямку пілоти БПЛА зірвали штурм росіян. Вони використовували дрони оснащені вибухівкою для атак по позиціях окупантів.

Про це повідомили в Центрі спеціального призначення НГУ “Омега”.

Вночі пілоти БПЛА 6 загону ЦСП “Омега” відпрацювали по позиціях російських військових. Скидами вибухівки з безпілотників українські військові зірвали штурм окупантів на Запорізькому напрямку. Результати роботи можна побачити на відео.

Відео: Центр спеціального призначення НГУ “Омега”

Раніше ми писали, що на заході Запорізької області тривають позиційні бої, але ніяких підтверджених змін на лінії фронту в цьому районі зафіксовано не було. Позиційні бої тривали поблизу Роботино і Вербового.

Українські військові нанесли удар по залізничному мосту в Запорізькій області на заході від Мелітополя. Так вони перерізали логістику окупантів.

За словами Головнокомандувача ЗСУ, на Запорізькому напрямку ситуація залишається напруженою. Російські війська намагаються наступати, проте успіху не мають.

На Запорізькому напрямку прикордонники знищили російську техніку. Дрон-камідзе залетів та ліквідував БТ-ЛБ окупантів.

Як ми писали раніше, на Запорізькому напрямку російська піхота вийшла на ротацію. Тоді їх і виявили українські аеророзвідники та передали відомості артилеристам.

Також на Запорізькому напрямку аеророзвідники виявили російську піхоту в окопах. Дані передали українським артилеристам, які нанесли удар по окупантах.

Нагадаємо, що в Запорізькій області тероборонці дроном виявили три російські гармати та самохідну артилерійську установку. Після ударів українських військоих техніка була ліквідована.