Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Міський парк у Запоріжжі прибрали комунальники: як він виглядає зараз (ФОТО)

Міський парк у Запоріжжі прибрали комунальники: як він виглядає зараз (ФОТО)

Міський парк у Запоріжжі прибрали комунальники: як він виглядає зараз (ФОТО)

Фото: Запорізька міська рада

У Запоріжжі навели лад в міському сквері ім. І. В. Гутника-Залужного, що у Дніпровському районі. Комунальні служби провели таку акцію в рамках ініціативи ЗАПОРІЖЖЯ TOLOKA FESTIVAL 2.0.

Про це повідомили в пресслужбі Запорізької міської ради.

“Ми в рамках толоки прибираємо не тільки території, які знаходяться в нас на обслуговувані, а й прилеглі, в радіусі приблизно 20 метрів. Також були прибрані території наших адмінбудівель – по вул. Полякова та Макаренка, на бульварі Центральному. За час проведення толоки було вивезено близько 99 тонн сміття – це гілля, у тому числі й повалене, листя”, – розповіла начальниця виробничого відділу КП «Титан» Ольга Сліпченко.

У сквері ім. І. В Гутника-Залужного відремонтували МАФи: їх пофарбували та замінили зламані деталі. А старі вуличні урни для сміття, які вже стали непридатними для використання, оновили, бо в більшості з них ще й провалилося дно. Їх замінили на нові – антивандальні.

Нагадаємо, ЗАПОРІЖЖЯ TOLOKA FESTIVAL 2.0 триватиме до 3 травня. Долучитися до великого весняного прибирання та виграти цінний приз може кожен мешканець міста. Для цього необхідно створити свою команду та заповнити гугл-форму за посиланням. Прибрати та навести лад на обраній локації, а фото сумісної роботи опублікувати на власних сторінках у соціальних мережах з хештегами:

#запоріжжя_toloka_festival_2
#спільнийЗапорізькийрезультат
#робимо_Запоріжжя_кращим.