Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » 713-й день війни: дайджест новин із Запорізької області

713-й день війни: дайджест новин із Запорізької області

713-й день війни: дайджест новин із Запорізької області

Фото 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади / Фото 128 отдельной горно-штурмовой Закарпатской бригады

Розповідаємо, як пройшов 713-й день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Зібрали головні новини про війну за сьогодні.

Російська пропаганда розповсюджує фейк про те, що президент України Володимир Зеленський нібито не приїжджав днями в село Роботине Запорізької області, що на лінії фронту.

Українцям повторно вручають повістки до ТЦК, на це є низка причин. Стало відомо, що у разі ухвалення законопроекту №10449 про мобілізацію такі випадки почастішають.

Сьогодні, 6 лютого, Верховна Рада проголосувала за продовження воєнного стану та мобілізації. Їх терміни в Україні подовжили ще на 90 днів.

До Києва з візитом прибув генеральний директор Міжнародного агентства з ядерної енергії Рафаель Маріано Гроссі. Він описав ситуацію на Запорізькій атомній електростанції.

Сьогодні, 6 лютого, запорізький волонтер Владислав Маховський їздив до Авдіївки, щоб евакуювати людей. Під час поїздки чоловік потрапив під атаку російського дрона.

Сьогодні, 6 лютого, Володимир Зеленський підписав указ про створення у Силах оборони окремого підрозділу – Сили безпілотних систем.