Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » «Зеленського в Роботиному не було, це – постановка»: росіяни запустили новий фейк

«Зеленського в Роботиному не було, це – постановка»: росіяни запустили новий фейк

«Зеленського в Роботиному не було, це – постановка»: росіяни запустили новий фейк

Володимир Зеленский

Російська пропаганда розповсюджує фейк про те, що президент України Володимир Зеленський нібито не приїжджав днями в село Роботине Запорізької області, що на лінії фронту.

Пропагандисти з посиланням на слова колаборанта рогова стверджують, що всі фото й відео з Роботиного – постановочні, відзняті далеко в тиловій зоні.

Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки розвінчує цей фейк.

“Очільник української держави був на передових позиціях у селищі Роботине, а саме в розташуванні 65-ї окремої механізованої бригади. Про це свідчать дописи на сторінках у соцмережах президента Зеленського і на сторінці Офісу президента.

Факт перебування Зеленського у своєму розташуванні підтвердили й воїни 65-ї ОМБр, оприлюднивши відповідне відео у Facebook.

Поширений фейк – це чергова спроба кремля принизити українського президента, виставити вище політичне керівництво України боягузами та посіяти сумніви серед українців у правдоподібності візитів президента на передову”.

Як писав раніше Inform.zp.ua, Володимир Зеленський відвідав передові позиції українських захисників у Запорізькій області. Також Президент провів нараду щодо безпекової ситуації в Запорізькій області.