Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Економіка » Запоріжці можуть отримати 100 тис грн: як це зробити

Запоріжці можуть отримати 100 тис грн: як це зробити

Запоріжці можуть отримати 100 тис грн: як це зробити

Гроші / Деньги

100 тис грн запоріжці можуть отримати на розвиток власної справи для ветеранів та військових. Такі можливості для захисників та захисниць надає нова програма «Траєкторія».

Про це повідомляє Запорізька обласна військова адміінстрація.

Мережі центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес та мультимаркетів «Аврора» ініціювали освітньо-грантову програму для українських військових, чоловіка захисниці або дружини захисника, щоб допомогти у створенні та масштабуванні власної справи.

На учасників «Траєкторії» чекає освітній вебінар зі створення бізнес-плану та індивідуальні консультації. Своїм досвідом із майбутніми підприємцями поділяться ветерани, які вже мають власну справу.

Наприкінці навчання учасники зможуть  презентувати свої бізнес-проєкти. 50 підприємців-початківців із найкращими результатами отримають по 100 тисяч гривень на започаткування або розвиток власної справи.

Заявку можна подати до 16 червня. Аплікаційна форма та деталі – за посиланням.

Отримати грант за програмою «Траєкторія» можуть ветерани, військові, чоловік захисниці або дружина захисника.

Нагадаємо, загалом у Запоріжжі державна компенсація погоджена 440 власникам житла на загальну суму понад 26,7 млн грн.

На сьогодні 409 власникам вже нараховано державну допомогу. Вони отримали понад 22,3 млн грн.

На сьогодні програма єВідновлення продовжує діяти. Детальна інформація за посиланням.

Нагадаємо, у Запоріжжі мешканці будинку по вул. Якова Новицького, 3 зможуть заселитися до осель у серпні 2025. Але за сталого фінансування це може статися раніше – в листопаді 2024 року.

Раніше Inform.zp.ua писав, що підрядна компанія зобов’язалась завершити всі роботи в будинку по вул. Якова Новицького, 3 до 2 листопада 2025 року. Процес відновдення буде складати 25 місяців. 

Багатоповерхівка по вулиці Незалежної України, 67 постраждала 2 березня 2023 року. Тоді російська ракета влучила в будинок, де мирно спали мешканці. Наразі відновлення п’ятиповерхівки продовжується.

У Запоріжжі в будинку за адресою Кам’яногірська, 6 від влучання ракети постраждали обидва під’їзди, було зруйновано несучі конструкції та вікна. Наразі в домі тривають відновлювальні роботи. На час ремонту майже всі мешканці будинку виїхали.