Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » 818-й день війни: підсумки дня у Запорізькій області

818-й день війни: підсумки дня у Запорізькій області

818-й день війни: підсумки дня у Запорізькій області

Фото 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади / Фото 128 отдельной горно-штурмовой Закарпатской бригады

Як минув 818-й день повномасштабного вторгнення росії на територію України. Зібрали головні новини про війну за сьогодні.

В Україні запущено електронну чергу в територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Це дозволить військовозобов’язаним, які хочуть оновити свої облікові дані, зробити це онлайн, не виходячи з дому. 

Під час оновлення даних через застосунок Резерв+ у запоріжців може помилково з’явитися статус “у розшуку”. Така позначка означає, що ТЦК не оновив дані військовозобов’язаного.

На Запорізькому напрямку Сили Оборони контролюють ситуацію в Роботине. Водночас військові зазначають, що тривають важкі бої, в ході яких окупантів знищують.

На Запорізькому напрямку спецпризначенці ГУР знищили вантажівки окупантів, які підвозять зброю та боєприпаси. Внаслідок удару безпілотника логістика росіян була порушена.