Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » 808-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

808-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

808-й день війни: підсумки дня в Запорізькій області

Фото: Генштаб ЗСУ

Як минув 808-й день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Зібрали головні новини про війну за сьогодні.

На заході Запорізької області тривали позиційні бої поблизу Роботино і Вербового, але підтверджених змін на лінії фронту в цьому районі зафіксовано не було.

Апеляційна палата ВАКС залишила в силі рішення про конфіскацію активів псевдогубернатора від окупаційної адміністрації Запорізької області Євгена Балицького та його родичів.

10 травня російські окупаційні війська вдарили по Запорізькому району. Під ракетний обстріл потрапило село Мар’ївка.

У Запоріжжі хочуть встановити модульні укриття на території біля сервісних центрів МВС. Планується, що ці споруди вміщатимуть по 30, 100 та 150 людей.

На території тимчасово окупованої Запорізької атомної електростанції група експертів МАГАТЕ майже кожен день за минулий тиждень чула артилерійські і ракетні обстріли поблизу станції.

На сайті Офісу президента з’явилася петиція з проханням присвоїти звання Герой України (посмертно) військовому родом із Запоріжжя, солдату 15 бригади оперативного призначення Національної гвардії України імені лейтенанта Богдана Завади Володимиру Цісельському.