Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Біля сервісних центрів у Запоріжжі хочуть встановити укриття

Біля сервісних центрів у Запоріжжі хочуть встановити укриття

Біля сервісних центрів у Запоріжжі хочуть встановити укриття

Фото: ГСЦ МВС

У Запоріжжі хочуть встановити модульні укриття на території біля сервісних центрів МВС. Планується, що ці споруди вміщатимуть по 30, 100 та 150 людей.

Про це повідомили в пресслужбі Головного сервісного центру МВС.

Укриття такого типу мають враховувати кількість працівників сервісного центру МВС, а також приблизну кількість відвідувачів. Розглядається встановлення трьох мобільних укриттів з місткістю в 30, 100 та 150 людей.

«В Запоріжжі, на превеликий жаль, існує певна проблематика, пов’язана з близьким розташуванням міста до лінії фронту. Незважаючи на це, сервісні центри МВС працюють та надають послуги. Однак, в тих приміщеннях, де вони знаходяться, зробити підвальні укриття фізично немає можливості, враховуючи конструкції цих будівель і споруд. Тому ми розглядаємо питання встановлення мобільних укриттів біля наших сервісних центрів МВС для того, щоб убезпечити як наших відвідувачів, наших працівників, так і мешканців міста, які проживають поруч», — зазначив начальник ГСЦ МВС Микола Рудик.

Біля сервісного центру МВС у с. Сонячному Запорізької області також планують встановити мобільні укриття.

Як писав раніше Inform.zp.ua, у Запоріжжі від ракетного удару 8 травня постраждала будівля сервісного центру МВС. Він тимчасово не працював.

Від ракетної атаки по Запоріжжю 8 травня постраждали цивільні об’єкти в чотирьох районах міста. Серед них — будинки, заклади освіти, охорони здоров’я, гараж та автомобілі.

Зранку 8 травня російські війська вдарили в об’єкти критичної та цивільної інфраструктури Запоріжжя. Зокрема, постраждав гаражний кооператив, один з парків міста та міський електротранспорт.

Також пошкоджена одна з пожежних частин міста. Вибуховою хвилею та уламками пошкоджено службові приміщення і фасад будівлі.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни ч. 1 ст. 438 КК України.