Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Сервісний центр МВС в Запоріжжі потрапив під ракетний удар та тимчасово припинив роботу: деталі

Сервісний центр МВС в Запоріжжі потрапив під ракетний удар та тимчасово припинив роботу: деталі

Сервісний центр МВС в Запоріжжі потрапив під ракетний удар та тимчасово припинив роботу: деталі

У Запоріжжі від ракетного удару постраждала будівля сервісного центру МВС. Він тимчасово не працюватиме.

Про це повідомили в Головному сервісному центрі МВС.

Сервісний центр МВС № 2341 у Запоріжжі за адресою вул. Парковий бульвар, 12 тимчасово не працюватиме через пошкодження будівлі.

“З наявними талонами ви можете звернутися до інших наших закладів в області. Або ж отримайте послугу після відновлення роботи сервісного центру МВС Запоріжжя”, – зазначили Головному сервісному центрі.

Також міністр МВС Ігор Клименко повідомив, що у Запоріжжі пошкоджена будівля пожежно-рятувальної частини внаслідок ракетного удару по Запоріжжю.

Що відомо про ракетний удар по Запоріжжю?

Вранці 8 травня російські війська вдарили по Запоріжжю. Вони влучили по енергетичному обʼєкту. Попередньо, без постраждалих.

З тимчасово окупованої території Запорізької області росіяни запускали цієї ночі дві керовані авіаційні ракети Х-59 та Х-69. Їх вдалося знищити.