Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Мешканець Запоріжжя став найкращим вчителем України

Мешканець Запоріжжя став найкращим вчителем України

Мешканець Запоріжжя став найкращим вчителем України

Запорізький вчитель Олександр Жук

Відбувся другий етап програми Talents For Ukraine, створеної KSE Foundation за сприяння міжнародних благодійників. Він був сфокусований на пошук талантів зі STEM-напрямку підхід до організації процесу навчання, який поєднує науку, технологію, інженерію та математику. Одним з трьох переможців став вчитель з Запоріжжя.

Про це повідомили на сторінці KSE Foundation.

Мова йде про Олександра Жука, вчителя інформатики. Завдяки застосуванню новітніх освітніх технологій Олександр забезпечує розвиток інклюзії STEAM-напрямку в Запорізькій області та приділяє велику увагу роботі з дітьми з особливими освітніми потребами. Його учні є постійними учасниками та призерами конкурсів, олімпіад, інтелектуальних ігор.

«У 2020 році вчитель отримав грант від Світового банку для відкриття STEAM-лабораторії для учнів з особливими освітніми потребами. Олександр – найкращий вчитель України за версією премії Global Teacher Prize Ukraine, увійшов до ТОП-50 найкращих вчителів планети Global Teacher Prize», — зазначають в KSE150.

На своїй сторінці Олександр подякував за те, що його роботу відзначили.

«Безмежно вдячний KSE Foundation та Kyiv School of Economics за можливість потрапити цього року до KSE150. Ви робите велику справу, можливість для підкорення нових вершин та розвитку у своїй сфері», — написав Олександр Жук.

У Запоріжжі від сьогодні, 1 травня, запрацював новий реабілітаційний простір для військових. У центрі ветеранам надають медичну та психологічну допомогу, а також підтримку родинам військових.

Нагадаємо, представники ВООЗ відвідали Запорізьку область, щоб зрозуміти потреби прифронтового регіону та скоригувати плани допомоги. У Запоріжжі планується відкриття нового реабілітаційного центру.

У Запоріжжі планують створити сучасний реабілітаційний центр для військових та цивільних людей. Про це заявив голова Запорізької ОВА Іван Федоров після зустрічі з міністром охорони здоровʼя.

У Запоріжжі розпочав роботу перший реабілітаційний центр для військових. Влада планує в цьому році відкрити центр ще й для цивільних, які постраждали від війни.

Потреба у донорській крові для військових на фронті залишається високою. У Запоріжжі охочі також можуть записатися на донацію.