Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » 789-й день війни: яка ситуація у Запорізькій області

789-й день війни: яка ситуація у Запорізькій області

789-й день війни: яка ситуація у Запорізькій області

Фото: Генштаб ЗСУ

Розповідаємо, як пройшов 789-й день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Зібрали головні новини про війну за сьогодні.

Російські війська нещодавно незначно просунулися вперед в районі кордону Донецької та Запорізької областей на тлі позиційних боїв, що тривали 21 квітня.

СБУ виявила ще трьох колаборантів, які обіймають «посади» в органах місцевої влади та силових структурах на тимчасово окупованих територіях Запорізької області.

Військовим на Запорізький напрямок передали понад 200 безпілотників та іншої техніки. Серед озброєння, зокрема дрони Mavic 3 та антидронові рушниці.

На Мелітопольському напрямку в Запорізькій області спецпризначенці поліції ліквідовують окупантів. Поліцейські виявляють спостережні пункти, місця базування та укриття росіян.

У Запоріжжі так званий “блогер” знімав відео, де намагався спровокувати представників ТЦК та СП. Згодом автор видалив свою “творчість”, проте інформацію вже передали до правоохоронних органів.