Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі чоловік провокував військовослужбовців та знімав на відео: відповідь ТЦК (ФОТО)

У Запоріжжі чоловік провокував військовослужбовців та знімав на відео: відповідь ТЦК (ФОТО)

У Запоріжжі чоловік провокував військовослужбовців та знімав на відео: відповідь ТЦК (ФОТО)

Скріншот з відео

У Запоріжжі так званий “блогер” знімав відео, де намагався спровокувати представників ТЦК та СП. Згодом автор видалив свою “творчість”, проте інформацію вже передали до правоохоронних органів.

Про це йдеться у відповіді Запорізького обласного ТЦК та СП на цей інцидент.

У Запоріжжі відбувся скандал, який розлетівся мережею. Чоловік, який називає себе “блогером”, підійшов до представників ТЦК та почав їх провокувати на емоції. Після цього фігурант підійшов до чоловіка на інвалідному візку та взяв у нього коментар. Працівники ТЦК припускають, що ці громадяни були в змові.

“Підготовлена “пересічна людина” дала потрібний для ворожого наративу заготовлений коментар. Зауважимо, що цей громадянин ретельно готувався до провокації. – Звертався до військовослужбовців, тримаючи у руках мікрофон, а ще одна людина знімала спробу на відео”, – йдеться в повідомленні.

Пізніше “блогер” видалив відео, що, на думку обласного ТЦК та СП, свідчить про небажання нести відповідальність. Однак матеріали та інформацію передали до правоохоронних органів.

Новий скандал з ТЦК в Запоріжжі: чоловік провокував військовослужбовців
Скріншот з відео

Про цього чоловіка відомо, що він має соціальні мережі, де презентує себе як колишнього поліцейського. За словами “блогера”, його мета викрити роботу поліції та ТЦК. В свою чергу військовослужбовці вважають, що це була спроба дискредитувати українське військо.


Як писав раніше Inform.zp.ua, в мережі ширилася інформація про нібито “зґвалтування дівчини співробітником ТЦК”. При цьому в повідомленнях фігурували різні міста України, зокрема й Запоріжжя. Працівники ТЦК та СП наголошують, що це черговий небезпечний фейк росіян.

До українців звертаються з проханням, бути уважними та не переходити за невідомими посиланнями. Щоб зруйнувати плани росіян достатньо зберігати критичне мислення та не довіряти сумнівним джерелам.