Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » 780-й день війни: яка ситуація у Запорізькій області

780-й день війни: яка ситуація у Запорізькій області

780-й день війни: яка ситуація у Запорізькій області

ЗСУ

Розповідаємо, як пройшов 780-й день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Зібрали головні новини про війну за сьогодні.

Під час зустрічі гендиректора МАГАТЕ Рафаеля Гроссі з правителем рф, Володимир Путін заявив, що окупанти планують перезапустити Запорізьку АЕС.

На Запорізькому напрямку українські бійці побачили трьох окупантів. По росіянами було нанесено удар FPV-дроном, а після цього добито скидами гранат.

На Запорізькому напрямку окупаційні війська розосередили свої сили між Роботиним та Вербовим. Росіяни не полишають спроб зайти в населені пункти.

Окупаційні війська можуть влітку піти в новий наступ на чотирьох напрямках. В такому разі атаки росіян буду спрямовані й на Запорізький напрямок.