Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » На Запорізькому напрямку FPV-дрон знищив окупантів (ВІДЕО)

На Запорізькому напрямку FPV-дрон знищив окупантів (ВІДЕО)

На Запорізькому напрямку FPV-дрон знищив окупантів (ВІДЕО)

Фото: Нацгвардія

На Запорізькому напрямку українські бійці побачили трьох окупантів. По росіянами було нанесено удар FPV-дроном, а після цього добито скидами гранат.

Про це повідомила Нацгвардія України.

Аеророзвідка бригади “Спартан” зафіксувала на Запорізькому напрямку трьох окупантів. По російському війську було нанесено удар FPV-дроном, а після цього добито скидами гранат. Двоє окупантів було ліквідано, один втік з поля бою.


Раніше ми писали, що в західній частині Запорізької області фіксують просунення росіян на тлі позиційних боїв. Вони продовжують тривати в районі Роботино та Вербового.