Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » 775-й день війни: яка ситуація у Запорізькій області

775-й день війни: яка ситуація у Запорізькій області

775-й день війни: яка ситуація у Запорізькій області

Ілюстративне фото

Розповідаємо, як пройшов 775-й день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Зібрали головні новини про війну за сьогодні.

У ніч на 8 квітня окупанти намагалися атакувати Україну керованою авіаційною ракетою Х-59 із повітряного простору окупованої Запорізької області. Її вдалося знищити у Дніпропетровській області.

Окуповану Запорізьку АЕС 7 квітня атакували декілька безпілотників, які вибухнули на території станції. Росіяни звинувачують в цьому Україну, а в ГУР спростовують причетність.

Сьогодні, 8 квітня, о 12:20 в Запоріжжі пролунали вибухи. За офіційною інформацією, влучання було в промисловий об’єкт. Є постраждалі серед населення.

Внаслідок сьогоднішньої ракетної атаки в Запоріжжі загинуло троє людей, також є постраждалі. Прокуратура оприлюднила фотографії з місця влучання.

Після сьогоднішньої ракетної атаки в Запоріжжі повилітали вікна в 7-ми багатоповерхівках. Всі вікна закрили OSB-листами.