Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » 773-й день війни: яка ситуація у Запорізькій області

773-й день війни: яка ситуація у Запорізькій області

773-й день війни: яка ситуація у Запорізькій області

ЗСУ

Розповідаємо, як пройшов 773-й день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Зібрано головні новини про війну за сьогодні.

Сьогодні, 6 квітня, в Запоріжжі знову чули вибухи. За офіційною інформацією, постраждали промислові об’єкти.

Вчора, 5 квітня, російські війська нанесли дві серії ракетних ударів по Запоріжжю. Внаслідок атаки 4 людини загинуло, ще 23 постраждало. Двоє людей померли в лікарні.

Повітряні Сили в Запорізькій області збили 11 російських повітряних цілей. Ліквідували крилату ракету “Калібр” та 10 дронів “Shahed-131/136”.

У Запоріжжі внаслідок обстрілу пошкоджено простір для мешканців ТОТ “Саме тут”. В цьому хабі надавали допомогу людям, які виїжджали з окупації.

Посол США в Україні Бріджит Брінк прокоментувала останні обстріли Запоріжжя. На її думку, своєю тактикою РФ хотіла вбити рятувальників та журналістів.

Запоріжжя та громади Запорізької області закупили 500 безпілотників для військових. В Запорізькій ОВА оголосили черговий тендер на закупку дронів на 21 мільйон гривень.