Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Політика » Ударами по Запоріжжю окупанти намагають вбити більше людей, – Посол США

Ударами по Запоріжжю окупанти намагають вбити більше людей, – Посол США

Ударами по Запоріжжю окупанти намагають вбити більше людей, – Посол США

Фото: ЗОВА

Посол США в Україні Бріджит Брінк прокоментувала останні обстріли Запоріжжя. На її думку, своєю тактикою РФ хотіла вбити рятувальників та журналістів.

Про це Бріджит Брінк написала у своєму Twitter (Х).

“Сьогодні Росія атакувала Запоріжжя, вбивши трьох людей ракетними ударами з інтервалом у 40 хвилин – жахлива тактика, яка, вочевидь, мала на меті вбити працівників екстрених служб та журналістів на місці події”, – йдеться в повідомленні.

Також представниця США наголосила, що Росія має бути притягнута до відповідальності за ці злочини проти українського цивільного населення.


Нагадаємо, що вчора, 5 квітня, російські війська нанесли дві серії ракетних ударів по Запоріжжю. Внаслідок атаки 4 людини загинуло, ще 23 постраждало. Двоє людей померли в лікарні.