Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У Запоріжжі обстріли пошкодили центр допомоги “Саме тут” (ФОТО)

У Запоріжжі обстріли пошкодили центр допомоги “Саме тут” (ФОТО)

У Запоріжжі обстріли пошкодили центр допомоги “Саме тут” (ФОТО)

Фото: Іван Федоров

У Запоріжжі внаслідок обстрілу пошкоджено простір для мешканців ТОТ “Саме тут”. В цьому хабі надавали допомогу людям, які виїжджали з окупації.

Про це повідомив очільник Запорізької ОВА Іван Федоров.

Ракетним ударом російські війська пошкодили в Запоріжжі відкритий простір допомоги Мелітопольської міської ради “Саме тут”. В приміщенні, де проходили заняття з дітьми, вибиті вікна, пошкоджено стелю, розбите обладнання та меблі.

В Запоріжжі обстріли пошкодили хаб для жителів Мелітополя
Фото: Іван Федоров

“Це місце, де протягом майже двох років команда Мелітополя допомагає десяткам тисяч переселенців з окупації. Місце, де люди тікаючи від ворога зустріли своє і своїх – прихисток, підтримку, сімʼю. Місце, куди приходять і дорослі, і діти”, – каже Іван Федоров.


Раніше Inform.zp.ua писав, що сьогодні, 6 квітня, в Запоріжжі знову чули вибухи. За офіційною інформацією, постраждали промислові об’єкти.