Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » 763-й день війни: яка ситуація у Запорізькій області

763-й день війни: яка ситуація у Запорізькій області

763-й день війни: яка ситуація у Запорізькій області

Українські військові

Розповідаємо, як пройшов 763-й день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Зібрано головні новини про війну за сьогодні, 27 березня.

На заході та південному сході Запорізької області тривають позиційні бої, але підтверджених змін на лінії фронту в цьому районі зафіксовано не було.

Мінреінтеграції оновило перелік територій, на яких ведуться або можуть вестися бойові дії. В списку є вся територія Запорізького району та Запоріжжя.

У Запоріжжі учні 24 шкіл переходять на змішаний формат навчання. Таке рішення ухвалили на вимогу батьків школярів та після консультацій з педагогами та правоохоронними органами.

Після російського ракетного удару по Дніпровській ГЕС 22 березня все ще продовжують розбирати завали та оцінюють стан обладнання.

Майже місяць тому у Запорізькій області планували залучити перший мільярд на потреби Сил оборони у поточному році. Станом на сьогодні у Фонді оборони Запорізької області внесено вже 1,5 мільярда гривень.

У Запоріжжі продовжують відновлювати житло, яке постраждало від російських ударів. Зокрема, шістьма пошкодженими будинками займається Держагентство відновлення та розвитку інфраструктури України.