Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі відновлюють постраждалі від обстрілів будинки

У Запоріжжі відновлюють постраждалі від обстрілів будинки

У Запоріжжі відновлюють постраждалі від обстрілів будинки

У Запоріжжі відновлюють будинки

У Запоріжжі продовжують відновлювати житло, яке постраждало від російських ударів. Зокрема, шістьма пошкодженими будинками займається Держагентство відновлення та розвитку інфраструктури України.

Про це нагадав голова Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України Мустафа Найєм.

Роботи ведуться у багатоквартирних будинках за адресами: вул. Незалежної України 67; вул. Незалежної України, 80/Якова Новицького, 3; вул. Миру, 14; вул. Камʼяногірська, 6; вул. Запорізька, 2А; вул. Запорізька, 2Б.

У кожному з будинків проводиться свій комплекс робіт: посилення несучих конструкцій, утеплення фасадів, встановлення вікон і балконних конструкцій, електромонтажні роботи.

«Відбудова житла — важливий напрям роботи Агентства відновлення. Ми розуміємо, наскільки це чутливо і життєво необхідно для наших людей. Відбудову проводимо за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії РФ», — зазначив Мустафа Найєм.

Нагадаємо, майже місяць тому у Запорізькій області планували залучити перший мільярд на потреби Сил оборони у поточному році. Станом на сьогодні у Фонді оборони Запорізької області внесено вже 1,5 мільярда гривень.