Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Фонд оборони Запорізької області становить 1,5 млрд грн

Фонд оборони Запорізької області становить 1,5 млрд грн

Фонд оборони Запорізької області становить 1,5 млрд грн

ЗСУ

Майже місяць тому у Запорізькій області планували залучити перший мільярд на потреби Сил оборони у поточному році. Станом на сьогодні у Фонді оборони Запорізької області внесено вже 1,5 мільярда гривень.

Про це повідомив голова Запорізької ОВА Іван Федоров.

За його словами, видатки з обласного бюджету та бюджетів громад Запорізької області спрямовані на підсилення війська та підтримку армії.

«Маємо амбітні плани — наповнити Фонд оборони Запорізької області на суму до 2 мільярди гривень. Ще більше сучасного та надважливого озброєння для підсилення наших захисників», — зазначив очільник ЗОВА.

Нагадаємо, в оперативно-стратегічному угрупованні військ «Хортиця» служив підполковником російський агент й передавав окупантам розвіддані. Його виявила й затримала СБУ.