Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » 727-й день війни: яка ситуація в Запорізькій області

727-й день війни: яка ситуація в Запорізькій області

727-й день війни: яка ситуація в Запорізькій області

Фото: 22 окрема механізована бригада

Розповідаємо, як пройшов 727-й день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Зібрано головні новини про війну за сьогодні.

Російські окупанти за минулу добу завдали 435 ударів по 19 населених пунктах Запорізької області. Є загиблі. Зруйновано житлові будинки.

За минулу добу на Запорізькому напрямку Силами оборони відбито 11 атак окупантів біля Малинівки та Роботиного.

На Запорізькому напрямку 18 лютого росіяни наступали на Роботине та захопили опорний пункт з українськими бійцями. Окупанти взяли військових 3-ї БрОП “Спартан” в полон, а потім розстріляли.

Декілька днів тому на Запорізькому напрямку окупанти намагалися наступати колонами важкої техніки. Українські аеророзвідники знищили 2 взводи росіян та їх техніку.

На Запорізькому напрямку окупанти нарощують живу силу. Деякі аналітики вважають, що біля лінії фронту може бути близько 50 тисяч росіян.

Окупанти, які прорвалися в Роботине Запорізької області, потрапили в полон українських військових. Бої за село тривають, українські військові стримують наступ.