Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЗСУ ліквідували важку техніку та два взводи росіян на Запорізькому напрямку (ВІДЕО)

ЗСУ ліквідували важку техніку та два взводи росіян на Запорізькому напрямку (ВІДЕО)

ЗСУ ліквідували важку техніку та два взводи росіян на Запорізькому напрямку (ВІДЕО)

Фото: батальйон 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади

Декілька днів тому на Запорізькому напрямку окупанти намагалися наступати колонами важкої техніки. Українські аеророзвідники знищили 2 взводи росіян та їх техніку.

Про це повідомило Міністерство внутрішніх справ України.

На Запоріжжі росіяни наступали на позиції бригади “Спартан” Гвардії Наступу. Аеророзвідники виявили рух декількох колон важкої техніки росіян.

Відео: МВС

Українським військовим вдалося зупинити наступ. Гвардійці знищили 3 одиниці техніки та ліквідували 2 взводи піхоти росіян.


Раніше ми писали, що на Запорізькому напрямку окупанти застосовують проти українських військових отруйні речовини. Зафіксовано загалом 4 скиди гранат із речовиною сльозогінно-задушливої дії.