Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Вбивство » На Запорізькому напрямку окупанти розстріляли українських бійців (ОНОВЛЕНО)

На Запорізькому напрямку окупанти розстріляли українських бійців (ОНОВЛЕНО)

На Запорізькому напрямку окупанти розстріляли українських бійців (ОНОВЛЕНО)

Окупанти. Ілюстративне фото

На Запорізькому напрямку 18 лютого росіяни наступали на Роботине та захопили опорний пункт з українськими бійцями. Окупанти взяли військових 3-ї БрОП “Спартан” в полон, а потім розстріляли.

Про це повідомили в DeepState з посиланням на джерела суміжних підрозділів.


Оновлено. Запорізька обласна прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом розстрілу росіянами трьох українських військовополонених поблизу Роботиного. Справу кваліфікували, як порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України)


“За даними суміжних підрозділів, 18 лютого кацапи наступали на село з півдня і захопили частину великого опорного пункту, де залишилося троє бійців 3-ї БрОП “Спартан”. Противник вчергове нехтуючи правилами і звичаями війни, взявши в полон розстріляв наших бійців. Кадри вже з’явилися в мережі”, – пишуть оглядачі DeepState.

Відео: DeepState

Як ми писали раніше, на Запорізькому напрямку окупанти застосовують проти українських військових отруйні речовини. Зафіксовано загалом 4 скиди гранат із речовиною сльозогінно-задушливої дії.