Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЗСУ взяли в полон окупантів у Роботиному (ВІДЕО)

ЗСУ взяли в полон окупантів у Роботиному (ВІДЕО)

ЗСУ взяли в полон окупантів у Роботиному (ВІДЕО)

Фото: Генштаб

Окупанти, які прорвалися в Роботине Запорізької області, потрапили в полон українських військових. Бої за село тривають, українські військові стримують наступ.

Про це повідомляють в DeepState.

Окупанти потрапили в полон бійців 65-ї бригади. Оглядачі пишуть, що це росіяни, які змогли прорватися в Роботине:

“Псевдогєроічєскій прарив” московських недобитків в Роботине завершився хованням по норах і жуванням землі. Сили Оборони виявили цих паршивих собак, частину з яких ліквідували, а частина здалася в полон”.

Відео: DeepState
Відео: DeepState

Як Inform.zp.ua писав раніше, на Запорізькому напрямку окупанти нарощують живу силу. Деякі аналітики вважають, що біля лінії фронту може бути близько 50 тисяч росіян.