Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » 698-й день війни: дайджест новин із Запорізької області

698-й день війни: дайджест новин із Запорізької області

698-й день війни: дайджест новин із Запорізької області

Фото 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади / Фото 128 отдельной горно-штурмовой Закарпатской бригады

Розповідаємо, як пройшов 698-й день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Зібрали головні новини про війну за сьогодні.

Окупанти нанесли 145 ударів по громадах Запорізької області. Надійшло 2 повідомлення про руйнування будинків.

У лютому планується відкрити центр реабілітації для військових та членів їхніх сімей у Запоріжжі.

На заході Запорізької області 21 січня тривали позиційні бої, однак підтверджених змін лінії фронту не було. Російські війська провели безуспішні операції поблизу Вербового та Роботиного.

Співробітники Служби безпеки України встановили, що мешканець Запорізької області пішов на співпрацю з окупантами. За це його нагородили посадою “заступника голови” селища.

На так званому міжнародному форумі в росії гауляйтер Запорізької області показав нових “міністрів”. Ними виявились колишній працівник “Мотор Січі” та підприємець з москви.

Правоохоронці у Запоріжжі викрили ув’язненого, який розміщував фейкові оголошення про продаж товарів для військових. Після переводу передплати за замовлення він блокував своїх клієнтів.

До суду звернулося Міністерство юстиції з позовом про стягнення в дохід держави активів колишнього президента “Мотор Січ” Вячеслава Богуслаєва.