Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » 694-й день війни: дайджест новин із Запорізької області

694-й день війни: дайджест новин із Запорізької області

694-й день війни: дайджест новин із Запорізької області

Фото 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади

Розповідаємо, як пройшов 694-й день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Зібрали головні новини про війну за сьогодні.

Минулої доби російські окупанти нанесли 179 ударів по 25 містах та селах Запорізької області. Є руйнування житлових будинків.

Ситуація на Запорізькому напрямку залишається складною, проте контрольованою. Українські бійці не здають позицій. Наразі на фронті відбуваються «гойдалки» – лінія оборони пересувається у різні сторони.

Військовий Павло Якименко, мешканець Дніпрорудного Запорізької області, загинув на війні.

Сьогодні близько 13:15 окупанти нанесли 6 авіаударів по місту Оріхів Запорізької області. Снаряди влучили в багатоповерховий будинок.

Російська пропаганда активно поширює інформацію, що мобілізація в Україні торкнеться жінок та підлітків. Проте подібна інформація – фейк.

Окупанти в Запорізькій області тримають місцевих жителів в катівнях. Наразі понад 10 мешканців Енергодара утримуються проти волі росіянами.