Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Чи будуть відключення світла у Запоріжжі 21 травня – що відомо

Чи будуть відключення світла у Запоріжжі 21 травня – що відомо

Чи будуть відключення світла у Запоріжжі 21 травня – що відомо

Ілюстративне фото

У Запоріжжі за деякими адресами сьогодні, 21 травня, будуть відключати електроенергію. Це пов’язано з плановими та терміновими ремонтними роботами.

Про це повідомляють у пресслужбі ПАТ “Запоріжжяобленерго”.

Без електропостачання залишаться користувачі за адресами:

Відключення світла у Запоріжжі 21 травня
Відключення світла у Запоріжжі 21 травня

Ці відключення не пов’язані з обмежень енергопостачання за чергами. Запоріжжяобленерго заявило, що такі заходи не будуть застосовувати, якщо споживачі почнуть економити електроенергію.

“Ситуація в Об’єднаній енергосистемі залишається складною, обмеження енергоспоживання тривають. Водночас, доведені НЕК “Укренерго” для Запорізької області на 17 травня ліміти потужності наразі дозволяють уникнути впровадження у регіоні відключень для населення”, – йдеться у повідомлені.

Нагадаємо, що 16 травня в Запоріжжі застосували погодинні відключення світла для першої, другої та третьої черги. Проте наразі немає точної інформації, коли застосують обмеження для четвертої, п’ятої та шостої черги.

До цього в Запоріжжі ввели стабілізаційні графіки з відключення електроенергії для всіх категорій споживачів, включаючи населення.

На сьогодні на території міста діють три черги погодинних відключень електроенергії. З переліком житлових будинків, які входять до кожної з них, можна ознайомитися на офіційному сайті “Запоріжжяобленерго”.

Режим роботи графіків наступний:

  •  06:00 – 10:00 – перша черга;
  • 10:00 – 16:00 – відключень не передбачається;
  • 16:00 – 20:00 – друга черга;
  • 20:00 – 24:00 – третя черга.

Також ми писали, що 15 травня для промислових споживачів у Запорізькій області вводять аварійні відключення електроенергії. Вони не зачіпатимуть звичайних побутових споживачів.