Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Спорт » У Запоріжжі знову відкриють стадіон “Славутич Арена” для проведення футбольних матчів

У Запоріжжі знову відкриють стадіон “Славутич Арена” для проведення футбольних матчів

У Запоріжжі знову відкриють стадіон “Славутич Арена” для проведення футбольних матчів

Стадіон “Славутич Арена” в Запоріжжі

У Запоріжжі відкриють стадіон “Славутич Арена” для проведення футбольних матчів. Вже цієї неділі на стадіоні гратимуть запорізький “Металург” та хмельницьке “Поділля”.

Про це повідомила Запорізька міська рада.

У Запоріжжі погодили відкриття запорізького стадіону “Славутич Арена” для проведення домашніх матчів. У футбольному клубі “Металург” зазначають, що це велика перемога для міста та команди.

“Впевнені, що це стане новим етапом у розвитку футболу в нашому регіоні. Зважаючи на безпекову ситуацію, ігри проходитимуть без глядачів”, – йдеться в повідомлені Запорізької міськради.

Вже цієї неділі в Запоріжжі будуть грати запорізький “Металург” та хмельницьке “Поділля”. Проте ігри будуть проходити без глядачів, зважаючи на безпекову ситуацію в місті.


Раніше ми писали, що у запорізької футбольної команди “Металург” змінився головний тренер. Раніше посаду обіймав Володимир Микитін, тепер його обов’язки виконуватиме Антон Гай.

Також запорізьким футбольним клубом “Металург” прийняло рішення про відмову своєї команди від участі у Другій лізі через фінансові труднощі.

Футбольний клуб “Металург” 11 січня виставив двох гравців на трансфер. А згодом стало відомо, що команду також покидають півзахисник Дмитро Крапивний та захисник Володимир Польовий.

В січні 2024 року на сесії Запорізької міської ради депутати прийняли рішення зберегти футбольний клуб “Металург”. Проте змінився бюджет на цей рік.

Українські спортсмени готуються до літньої Олімпіади-2024 у Парижі, яка відбудеться з 26 липня по 11 серпня. Двоє спортсменів із Запорізької області вже здобули право представляти Україну на Олімпійських іграх.