Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Спорт » Через зменшення бюджету Запорізькому “Металургу” доводиться продавати своїх гравців (ФОТО)

Через зменшення бюджету Запорізькому “Металургу” доводиться продавати своїх гравців (ФОТО)

Через зменшення бюджету Запорізькому “Металургу” доводиться продавати своїх гравців (ФОТО)

Ілюстративне фото

Футбольний клуб “Металург” 11 січня виставив двох гравців на трансфер. А згодом стало відомо, що команду також покидають півзахисник Дмитро Крапивний та захисник Володимир Польовий.

В інтерв’ю 10 січня директор КП “МФК «Металург” Юрій Зенкін розповів про ситуацію в клубі:

“На жаль, скорочення фінансування вимагає змін у всіх підрозділах підприємства. Тому ми вимушені розривати контракти з частиною футболістів основної команди, з іншими – переглядати контракти у бік зменшення заробітної плати. З деякими гравцями молодіжної команди теж розриваємо контракти. При цьому у тих футболістів “Металурга-2″, хто залишиться, з’явиться шанс закріпитися в основі. Хочу звернути увагу, що статус вільного агента отримають лише декілька гравців. Частину футболістів ми виставимо на трансфер. Також планується скорочення тренерського штабу в футбольній школі”.

А вже 11 січня з’явилася інформація, що футболісти Олександр Сніжко та Сергій Палюх були виставлені на трансфер. Вони провели в складі запорізького “Металурга” близько 30 матчів.

Футболісти запорізького Металургу виставлені на трансфер
Фото: Металург

Сьогодні, 12 січня, стало відомо, що команду покидає захисник Володимир Польовий. А згодом “Металург” опублікував інформацію, що прощається з ще одним гравцем. Півзахисник Дмитро Крапивний провів у “Металурзі” більше 5 років.

Футболісти запорізького "Металургу" покидають команду
Фото: Металург. Колаж Inform.zp.ua

Як ми писали раніше, на останній сесії Запорізької міської ради депутати прийняли рішення зберегти футбольний клуб “Металург”. Проте змінився бюджет на цей рік.