Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Запорізькі рятувальники передали паски та крашанки на прифронтові території. ВІДЕО

Запорізькі рятувальники передали паски та крашанки на прифронтові території. ВІДЕО

Запорізькі рятувальники передали паски та крашанки на прифронтові території. ВІДЕО

Ілюстративне фото

Близько декількох сотен українців залишаються на прифронтових територіях Запорізької області. Люди живуть під обстрілами у щоденній небезпеці, без необхідних продуктів, зокрема і для приготування традиційних обрядових страв. Запорізькі рятувальники передали на прифронтові території паски та крашанки.

Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Запорізькій області.

Аби розділити свято Великодня разом з колегами та людьми з прифронтових територій Василівського району запорізькі рятувальники привезли паски та крашанки, які прикрасили напередодні співробітниці ДСНС з дітьми.  

Представники Благодійного фонду “Гора Добра” зі Львову та пекарні «Урожай» надали 500 пасок, аби підтримати ініціативу поділитися теплом, любов’ю та увагою з тими, хто цього потребує зараз найбільше. 

Усі жителі дуже тепло прийняли привітання від рятувальників, а діти раділи солодощам.  

Нагадаємо, заходи безпеки будуть посилені у Запорізькій області на великодні свята, зокрема правоохоронці вийдуть на посилене чергування.

Жителям регіону необхідно із собою мати документи, що засвідчують особу та виконувати законні вимоги правоохоронців.

Православні відзначатимуть Великдень 5 травня. Зазвичай на честь свята українцям влаштовували додаткові вихідні, але під час війни ситуація змінилася.

Запоріжців закликають цього року на Великдень не йти до храмів, через небезпеку російської агресії. У Запоріжжі служіння будуть проводитися онлайн.

На Великодні свята у Запоріжжі правоохоронці посилять контроль за безпекою, аби запобігти провокаціям. В місцях скупчень людей збільшать наряди поліції.