Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запорізькій області на Великдень будуть посилені заходи безпеки

У Запорізькій області на Великдень будуть посилені заходи безпеки

У Запорізькій області на Великдень будуть посилені заходи безпеки

Ілюстративне фото

Заходи безпеки будуть посилені у Запорізькій області на великодні свята, зокрема правоохоронці вийдуть на посилене чергування.

Про це повідомляє голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

“На великодні свята у Запоріжжі та області будуть посилені заходи безпеки. Співробітники Нацполіції та інших служб вийдуть на посилене чергування, щоб унеможливити провокації російських окупантів. Тому не варто дивуватися збільшенню кількості правоохоронців та посиленню безпекових заходів”, – повідомив Іван Федоров.

Очільник ОВА додав, що жителям регіону необхідно із собою мати документи, що засвідчують особу та виконувати законні вимоги правоохоронців.

Нагадаємо, цього року православні відзначатимуть Великдень 5 травня. Зазвичай на честь свята українцям влаштовували додаткові вихідні, але під час війни ситуація змінилася.

Запоріжців закликають цього року на Великдень не йти до храмів, через небезпеку російської агресії. У Запоріжжі служіння будуть проводитися онлайн.

На Великодні свята у Запоріжжі правоохоронці посилять контроль за безпекою, аби запобігти провокаціям. В місцях скупчень людей збільшать наряди поліції.

Напередодні Великодня, яке відзначатиметься 5 травня, запорізькі рятувальники спільно з представниками добровільної пожежної охорони та місцевої пожежної команди проводять перевірки протипожежного стану церкв культових споруд.

В минулому році Великдень у Запоріжжі пройшов без додаткових обмежень. На підконтрольній території Запорізької області діяла комендантська година з 00:00 до 05:00.