Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Поліція посилить контроль у Запоріжжі на Великдень: деталі

Поліція посилить контроль у Запоріжжі на Великдень: деталі

Поліція посилить контроль у Запоріжжі на Великдень: деталі

На Великодні свята у Запоріжжі правоохоронці посилять контроль за безпекою, аби запобігти провокаціям. В місцях скупчень людей збільшать наряди поліції.

Про це повідомили в Нацполіції Запорізької області.

Правоохоронці проводять превентивні заходи, щоб не допустити провокацій.

“З метою забезпечення безпеки та запобігання виникненню конфліктних ситуацій, у тому числі на релігійному підґрунті, до місць масових скупчень людей наближено наряди поліції. Правоохоронці в режимі «24/7» забезпечують правопорядок та контролюють дотримання законності на території регіону”, – йдеться у повідомленні.

Запоріжцям радять найближчим часом:
– уникати місць скупчення людей;
– не ігнорувати оповіщення про повітряну тривогу;
– перебувати в укриттях до її завершення.

Нагадаємо, цього року православні відзначатимуть Великдень 5 травня. Зазвичай на честь свята українцям влаштовували додаткові вихідні, але під час війни ситуація змінилася.

Як писав раніше Inform.zp.ua, напередодні Великодня, яке відзначатиметься 5 травня, запорізькі рятувальники спільно з представниками добровільної пожежної охорони та місцевої пожежної команди проводять перевірки протипожежного стану церкв культових споруд.