Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Чи скасують комендантську годину в Запоріжжі на Пасху

Чи скасують комендантську годину в Запоріжжі на Пасху

Чи скасують комендантську годину в Запоріжжі на Пасху

Комендантский час

В Запоріжжі та Запорізькій області не відбудеться змін у тривалості комендантської години на Великодні свята.

Про це Inform.zp.ua розповіли джерела у Запорізькій обласній військовій адміністрації.

“Станом на сьогоднішній день змін не планується”, – повідомили в ОВА.

Відповідно, комендантська година в Запоріжжі буде незмінною — з 00:00 по 05:00.

Що відомо про святкування Великодня у цьому році:

Цього року православні відзначатимуть Великдень 5 травня. Зазвичай на честь свята українцям влаштовували додаткові вихідні, але під час війни ситуація змінилася.

Запоріжців закликають цього року на Великдень не йти до храмів, через небезпеку російської агресії. У Запоріжжі служіння будуть проводитися онлайн.

На Великодні свята у Запоріжжі правоохоронці посилять контроль за безпекою, аби запобігти провокаціям. В місцях скупчень людей збільшать наряди поліції.

Напередодні Великодня, яке відзначатиметься 5 травня, запорізькі рятувальники спільно з представниками добровільної пожежної охорони та місцевої пожежної команди проводять перевірки протипожежного стану церкв культових споруд.

В минулому році Великдень у Запоріжжі пройшов без додаткових обмежень. На підконтрольній території Запорізької області діяла комендантська година з 00:00 до 05:00.