Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Політика » Кадрові зміни: Регіна Харченко розповіла про завдання на посаді голови Запоріжжя

Кадрові зміни: Регіна Харченко розповіла про завдання на посаді голови Запоріжжя

Кадрові зміни: Регіна Харченко розповіла про завдання на посаді голови Запоріжжя

Регіна Харченко

В.о. міського голови Запоріжжя Регіна Харченко розповіла про першочергові завдання на посаді. Одне із питань – кадрові зміни в Запорізькій міській раді.

Про це секретарка Запорізької міської ради Регіна Харченко написала в соціальних мережах.

Посадовиця зазначила, що міські органи влади продовжують працювати під час святкових днів. Серед свої основних завдань вона визначила:

  • вдосконалення механізмів реагування на наслідки атак з боку рф;
  • кадрові зміни та налаштування на синхронну роботу команди;
  • ефективна стратегія розподілу коштів в контексті пріоритетів для міста та громади.

Нагадаємо, що 25 квітня в перший день на посаді в.о. міського голови Запоріжжя Регіна Харченко зустрілася з Міністром освіти і науки України Оксеном Лісовим. Секретарка Запорізької міськради прокоментувала будівництво підземних шкіл.

На позачерговій сесії Запорізької міськради 24 квітня депутати обрали колишню главу фракції “Слуга народу” Регіну Харченко новою виконуючою обов’язків міського голови.

Також 24 квітня запорізькі депутати обрали колишню главу фракції “Слуга народу” Регіну Харченко новою виконуючою обов’язків міського голови. До цього на сесії 38 депутатів проголосували “ЗА” відставку Анатолія Куртєва з посади секретаря міськради. Чи законне таке рішення, та хто має право керувати прифронтовим містом, журналісти Inform.zp.ua дізнавалися у адвоката Сергія Гайдука.

Секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв написав листа до президента України Володимира Зеленського про спробу політичного перевороту у Запоріжжі.

Куртєв заявив про зміну ситуації в депутатському корпусі міської ради. Він пояснює це з діями чинного очільника Запорізької обласної військової адміністрації.