Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Освіта » Перший день на новій посаді голови Запоріжжя: Регіна Харченко коментує будівництво підземних шкіл

Перший день на новій посаді голови Запоріжжя: Регіна Харченко коментує будівництво підземних шкіл

Перший день на новій посаді голови Запоріжжя: Регіна Харченко коментує будівництво підземних шкіл

Секретарка Запорізької міської ради Регіна Харченко

Сьогодні, 25 квітня, в перший день на посаді в.о. міського голови Запоріжжя Регіна Харченко зустрілася з Міністром освіти і науки України Оксеном Лісовим. Секретарка Запорізької міськради прокоментувала будівництво підземних шкіл.

Про це секретарка Запорізької міської ради Регіна Харченко написала в соціальних мережах.

До Запоріжжя завітав Міністр освіти і науки України Оксен Лісовий. Він зустрівся з в.о. міського голови Запоріжжя Регіною Харченко. Посадовці поспілкувалися про будівництво підземних шкіл в Запоріжжі.

“Заплановані до побудови у Запоріжжі підземні школи, проєкти яких підтримано Міністерством освіти і науки України, усунуть прогалини в навчанні дітей, які довгий час вчилися онлайн”, – йдеться в повідомленні.

Також Регіна Харченко зауважила, що будуть впроваджені рішення, які зроблять освіту в Запоріжжі якісною навіть під час навчання в змішаному форматі.

Натомість Міністр освіти розповів про еформу професійної технічної освіти.

“Новий закон передбачає цілу низку механізмів, у тому числі для залучення бізнесу в управлінські процеси в закладах освіти, для зацікавлення бізнесу в інвестиціях в систему профтехосвіти”, – каже Оксен Лісовий.


Нагадаємо, що на позачерговій сесії Запорізької міськради 24 квітня депутати обрали колишню главу фракції “Слуга народу” Регіну Харченко новою виконуючою обов’язків міського голови.

Вчора, 24 квітня, запорізькі депутати обрали колишню главу фракції “Слуга народу” Регіну Харченко новою виконуючою обов’язків міського голови. До цього на сесії 38 депутатів проголосували “ЗА” відставку Анатолія Куртєва з посади секретаря міськради. Чи законне таке рішення, та хто має право керувати прифронтовим містом, журналісти Inform.zp.ua дізнавалися у адвоката Сергія Гайдука.