Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » У Запоріжжя 28 квітня не буде світла: названо адреси

У Запоріжжя 28 квітня не буде світла: названо адреси

У Запоріжжя 28 квітня не буде світла: названо адреси

Ілюстративне фото

У Запоріжжі сьогодні, 28 квітня, за деякими адресами будуть відключати електроенергію. Це пов’язано з терміновими ремонтними роботами.

Про це повідомляють у пресслужбі ПАТ “Запоріжжяобленерго”.

Без електропостачання залишаться користувачі за наступними адресами:

  • бул. Шевченка 23;
  • бул. Шевченка 25;
  • вул. Леоніда Жаботинського 20.

Світла у споживачів не буде 9 годин, з 8:00 до 17:00. Енергетики зазначають, що ремонт обладнання на цих ділянках – терміновий.

Що відомо про вартість електроенергії для населення?

Тариф на електроенергію для побутових споживачів в Україні залишиться незмінним. – 2,64 грн за кіловат.

Кабмін розглядає варіант підвищення тарифу на електроенергію для населення через російські атаки на енергетичну інфраструктуру України.

Через масовані обстріли об’єктів електроенергетики в енергосистемі країни утворився дефіцит електроенергії. Енергетики закликають скоротити споживання електроенергії в пікові години: вранці з 07:00 до 10:00 і ввечері з 18:00 до 22:00.


Раніше ми писали, що 28 квітня на території Запоріжжя та Запорізької області синоптики прогнозують грозу. В регіоні встановили I рівень небезпечності, жовтий.

“Погодні умови можуть призвести до аварії генераторів, підстанцій, трансформаторів та пошкодження ліній електропередач”, – зазначають синоптики.

Нагадаємо, 21 квітня від сильних поривів вітру в Запоріжжі повалило дерева, одне з них впало на автомобіль. Рятувальників залучали, аби ліквідувати наслідки негоди.

15 квітня у Запоріжжі через негоду впало понад 450 дерев. Комунальники почали усувати наслідки ще вчора, продовжували сьогодні та будуть проводити роботи завтра.

Тоді у Запоріжжі вирувала гроза та сильний вітер. Робота з усунення наслідків негоди у Запоріжжі тривала всю ніч. Усього надійшло близько 60 офіційних заявок про повалені дерева та гілля. Також ртувальники прибрали повалені дерева, які перешкоджають руху транспорту та пішоходів.

Також через погодні умови в деяких запоріжців не було світла. Без електропостачання залишилося понад 10 тисяч споживачів