Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі внаслідок негоди впало понад 450 дерев: усунення наслідків займе не один день (ФОТО)

У Запоріжжі внаслідок негоди впало понад 450 дерев: усунення наслідків займе не один день (ФОТО)

У Запоріжжі внаслідок негоди впало понад 450 дерев: усунення наслідків займе не один день (ФОТО)

Фото: Запорізька міська рада

У Запоріжжі через сильний вітер впало понад 450 дерев. Комунальники почали усувати наслідки ще вчора, продовжували сьогодні та будуть проводити роботи завтра.

Про це повідомили в Запорізькій міській раді.

Вчора через негоду вмісті попадало понад 450 дерев, які пошкодили електромережі та світлофори. Усього до міської влади надійшло більше 200 зявок про наслідки сильного вітру.

Комунальники розпилюють і вивозять гілки та дерева, ремонтують мережі освітлення та пошкоджені елементи покрівель у багатоповерхівках, прибирають дороги та тротуари від сміття, відновлюють роботу світлофорів.

У Запоріжжі внаслідок негоди впало понад 450 дерев
Фото: Запорізька міська рада
У Запоріжжі внаслідок негоди впало понад 450 дерев
Фото: Запорізька міська рада

Роботи спецслужби розпочали вчора, продовжували сьогодні та будуть працювати ще завтра. Усього в місті задіяно більше ста комунальників.


Нагадаємо, що внаслідок вчорашньої негоди у Запоріжжі впало дерево по вул. Незалежної України, 67. Там наразі проводяться ремонтні роботи з відновлення п’ятиповерхівки. Дерево не пошкодило будівлю.

Вчора у Запоріжжі вирувала гроза та сильний вітер. Робота з усунення наслідків негоди у Запоріжжі тривала всю ніч. Усього надійшло близько 60 офіційних заявок про повалені дерева та гілля. Також ртувальники прибрали повалені дерева, які перешкоджають руху транспорту та пішоходів.

Через негоду в Запоріжжі перекрили деякі дороги. На місцях патрульні, які забезпечують безпеку дорожнього руху, а також профільні служби, які працюють над усуненням наслідків негоди.

Також через погодні умови в деяких запоріжців не було світла. Без електропостачання залишилося понад 10 тисяч споживачів. Ремонтники продовжують усувати аварії.