Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » 779-й день війни: яка ситуація у Запорізькій області

779-й день війни: яка ситуація у Запорізькій області

779-й день війни: яка ситуація у Запорізькій області

Фото: Генштаб ЗСУ

Розповідаємо, як пройшов 779-й день повномасштабного вторгнення Росії на територію України. Зібрали головні новини про війну за сьогодні.

В західній частині Запорізької області фіксують просунення росіян на тлі позиційних боїв. Вони продовжують тривати в районі Роботино та Вербового.

Україні вдалося репатріювати 99 тіл військових, з яких 20 воїнів — із Запорізького напрямку.

Сапери 11 квітня знищили російські боєприпаси, що знайшли у Запоріжжі та населених пунктах Запорізького району.

Російський окупант воював у Запорізькій області, де будував укріпрайони росіян та обстрілював позиції ЗСУ. За матеріалами СБУ суд призначив зловмиснику 15 років тюрми.

Судді Веселівського районного суду Запорізької області Анатолію Нагорному присвоїли звання Герой України (посмертно).

Ветерани та ветеранки війни, члени їхніх сімей зможуть податися на отримання гранту у розмірі до 400 тисяч гривень для відкриття малого бізнесу.