Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Економіка » Ветерани у Запоріжжі зможуть отримати гранти на відкриття власної справи

Ветерани у Запоріжжі зможуть отримати гранти на відкриття власної справи

Ветерани у Запоріжжі зможуть отримати гранти на відкриття власної справи

Ілюстративне фото

Ветерани та ветеранки війни, члени їхніх сімей зможуть податися на отримання гранту у розмірі до 400 тисяч гривень для відкриття малого бізнесу.

Така ініціатива реалізується представництвом німецької неурядової організації «Німецьке об’єднання народних університетів» (DVV International) за фінансової підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини. Про це йдеться на сайті представництва, повідомляє Мінреінтеграції.

Участь у конкурсі можуть взяти:

• учасники бойових дій;
 
• особи з інвалідністю внаслідок війни;
 
• члени сімей ветеранів/ветеранок війни. Під членами сім’ї маються на увазі дружина, чоловік або дитина зазначених вище категорій.

Обов’язковою умовою конкурсу є проживання і планування ведення бізнесу у Запоріжжі.

Заповнити онлайн-форму для участі можна за посиланням

Після оформлення заявки учасникам, які відповідають умовам конкурсу, надішлють аплікаційний пакет документів. Його необхідно заповнити та надіслати до 26 квітня 2024 року включно на електронну адресу: [email protected].

Докладніше про умови конкурсу читайте тут