Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Запорізькому судді, що загинув на фронті, присвоїли звання Героя України

Запорізькому судді, що загинув на фронті, присвоїли звання Героя України

Запорізькому судді, що загинув на фронті, присвоїли звання Героя України

Судді Веселівського районного суду Запорізької області Анатолію Нагорному присвоїли звання Герой України (посмертно). Він загинув 15 листопада 2023 року, захищаючи Україну на Куп’янському напрямку.

Про це повідомляє Рада суддів України.

Він пішов добровольцем до лав ЗСУ, хоча мав бронь від мобілізації, і мав працювати суддею у Жовтневому суді Дніпра.

“За особисті заслуги у забезпеченні обороноздатності України, недоторканності її державного кордону, підтримці високої бойової готовності військ, зразкове виконання службового обов’язку, героїчні дії та виявлені при цьому честь і доблесть підтримати подання про присвоєння звання Герой України з удостоєнням ордена “Золота Зірка” (посмертно)” – вказано в рішенні.

На сайті Президента України петиція про присвоєння почесного звання Героя України (посмертно) військовослужбовцю Державної Прикордонної Служби України Анатолію Нагорному зібрала 25738 голосів.